Veelgestelde vragen

Kun je het antwoord op je vraag niet direct vinden? Neem dan contact op via contact@boundless.nl
Jouw vraag zal binnen 48 uur beantwoord worden.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?


De levertijd van jouw bestelling is 1-2 dagen met uitzondering van feest en zondagen. Hierin zijn wij wel afhankelijk van onze bezorgdienst Post NL.

Met welke bezorgdienst zal mijn bestelling worden geleverd?

Jouw pakket zal binnen 1-2 dagen worden geleverd door Post NL. Je ontvangt een track & trace code en notificaties vanuit Post NL en Boundless.

Waarom heb ik nog geen bevestigingsmail ontvangen?


Het kan zijn dat je de bevestigingsmail in de spambox terecht is gekomen. Kun je hem daar ook niet vinden? Neem dan contact op via contact@boundless.nl

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Wil je een item ruilen of retourneren? Dan kun je dit binnen een termijn van 14 dagen na aankoop doen. Meld een retour aan via retour@boundless.nl.

Je ontvangt  vervolgens een retourlabel en retourinstructies.

Een geretourneerd item dient aan de volgende voorwaarden te voldoen:

  • De originele verpakking moet nog netjes zijn en meegestuurd worden
  • Het item moet in originele staat zijn.
  • Het item mag niet gewassen, beschadigd of zichtbaar gedragen zijn.

Boundless Fit Apparel vergoedt geen retour verzendkosten en de eventuele verzendkosten van je bestelling worden niet terugbetaald.

Bewaar het verzendbewijs goed totdat je retour volledig is verwerkt en is terugbetaald.

Let op; zonder een geldig verzendbewijs met daarop een Track & Trace code kunnen wij geen onderzoek starten naar retouren en zullen wij vermiste retouren dus niet terugbetalen.

Welke maat heb ik nodig?

Neem de maat die je normaal ook hebt.  Heb je de maattabel bekeken en zit je tussen twee maten in? Dan raden we je aan het volgende te doen:

Als je van een strakke pasvorm houd, ga dan voor de kleinere maat. Toch liever iets losser? Kies dan de grotere maat.

Waarom worden de meeste kleding stukken van gerecyclede materialen gemaakt?

Boundless items worden gemaakt van minimaal 50% gerecycled materiaal. Een van de belangrijkste manieren waarop we onze wereldwijde ecologische voetafdruk kunnen verkleinen is door bijvoorbeeld plastic flessen afkomstig uit de oceaan te gebruiken als bronmateriaal.

Zo dragen we samen een steentje bij aan een groenere wereld. Boundless heeft een missie en dat is ieder jaar een stukje duurzamer zijn. Duurzaamheid kent geen grenzen. Meer lezen?

Wat maakt de resistance bands van Boundless uniek?

De weerstandsbanden van Boundless zijn ontwikkeld met oog op duurzaamheid en gebruikersgemak. De antislip rand aan de binnenkant zorgt er voor dat de banden niet rollen, glijden of knappen tijdens een stevige work out. Met een mix van katoen en elastaan gaan deze banden aanzienlijk langer mee en behouden ze de rek die je mag verwachten. Óók als je er langere tijd mee traint. Daarbuiten hebben de banden een luxe uitstraling en kleuren welke perfect matchen met ieder Boundless item in de shop. 

Hoe onderhoud ik mijn Boundless items het beste?

Je houdt Boundless items het mooiste wanneer je ze op 30 graden wast met gelijke kleuren, niet in de droger stopt, strijkt, bleekt of laat drogen in de volle zon.